Om oss

Hej!

cropped-mg_1705.jpg

Angelina Hjelm är en dansanAngelina Hjelmde, sprudlande hjältinna med många gröna tummar och som tur är sitter ingen av dem  mitt i handen. Hon är utbildad ekologisk trädgårdsmästare & designer med bakgrund av studier inom fjällbotanik, certifierad inom permakultur samt mångårig erfarenhet av naturlig växtbaserad föda (Raw food). Hon fullkomligt älskar solsken och allt som växer och spirar, blommor likväl som männiRobert Öbergskor.

Robert Öberg är en skogsflanör och bastufilosof, en sann vardagshjälte som går obemärkt förbi den som inte har sinnet skärpt. Han älskar allt som växer och krälar, i synnerhet groddjur och ödlor. Som ambitiös amfibisk anhängare solbadar han gärna då han får tillfälle. Robert är utbildad inom mark- och miljörätt och har arbetat som konsult för kommuner och landsting.

 

Nurga. En skönhetsdrottning från ”Vänerns Pärla” Mariestad. Blandras mellan Burma och Perser. Helt snövit med gula ögon. Älskar jakt, sömn och trädklättring. Verkar stundtals något paranoid eller äger en förmåga att se sådant som går andra förbi. Avrundar dagen med en rejäl dos av gos.

TEA2Tea. Maskrosungen från gruvmetropolen Gällivare. Trefärgad bondkatt. Hon verkar ha ett stort behov av egentid för reflektion och eftertanke. Älskar att socialisera med människor men verkar vara något av en kattmistantrop.

 

 

Annonser

5 thoughts on “Om oss

  1. Hej ! Pratade just med mormor (faster) och fick veta om denna sida. I Jämtland snöar det lite blött och är lite blåsigt. Ha det bra! / Hans, Linda och tremänningen Edit:)

  2. Hej,
    Jag undrar om jag kan köpa en kombutcha av er, jag bor i Lillpite så jag har möjlighet att hämta.

    Toppenfin hemsida ni har, ger massor med inspiration!

    Mvh Åsa

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s