Kurs i Naturens nyttoväxter

Lagom till att nässlorna har spirat och den första nässelsoppan är avnjuten i goda vänners lag känns det dags för en uppdatering inför 2015.
Jag kommer att vara på resande fot den här sommaren och erbjuder därför, med ganska kort varsel, två kurstillfällen i Naturens nyttoväxter:

Introduktionskurs Söndag 31 maj 11.00-13.00
Fortsättningskurs Söndag 31 maj 14.00-16.00

Båda kurstillfällena ges vid Torpet Solvilda i Lillpite, hängbrovägen 18. Anordna med samåkning i gruppen Naturens & Trädgårdens Nyttoväxter på FB för dem som inte har möjlighet med egen bil.

Introduktionskursen innehåller föreläsning och vandring där vi bekantar oss med naturens växter och där ni får veta vilka dem är, vad dem kan användas till och hur ni kan skörda dem.
När vi vandrat och observerat denna rikedom, både vild och kultiverad, redogör jag även kort för växternas värdefulla innehåll och på vilket sätt dem är välgörande för oss.

Fortsättningskursen ger bredare inblick i hur vi kan tillgodogöra oss växternas nyttigheter via kosten; smoothies, desserter och andra anrättningar samt hur vi kan skörda, torka och bevara dem på olika sätt, i bl.a. tinkturer. Jag visar exempel på användningsområden och ger kulinariska tips samt mycket annat.

Föreslagen donation:
En kurs 300:-
Hela dagen 500:-

Anmäl dig senast tisdag 26 maj
via sms: 0702500085
Eller ring för anmälan och information.

PDF: http://www.docdroid.net/10idd/naturens-nyttovxter-2015-maj-utp.pdf.htmlAngelina på äng

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s