Lek och Lär

Nu har jag varit och lekt igen. Med naturen, med människor och med mat. Livsuniversitetet (University of Life) och hela Väddö med omnejd är vackert. Tack för alla högst överraskande och uppskattande ord och applåder för det ena och det andra. Tack för allt kreativt samskapande! Lämna en kommentar om ni vill!

DSC094888 livsuniversitetet dukning DSC09470

Link to University of Life

water-drops-banner

För att gå en kurs med Sarahkka besök sarahkka_logohttp://www.sarahkka.se

Jag skapar, smakar och fotar även inför kokboken som sakta växer fram, den dyker på här på hemsidan när det är dags för den att kläckas. Nedan följer lite bilder från veckan som varit och allt gott som ätits. Jag leker övervägande med Raw food samt Ajurvediska rätter men även annan riktig mat.

På bilderna ses hallonsmoothie med maca, bärdessert med chiafrön, päronshake med Gold of the Incas, chiapudding med blåbär och kardemumma samt rå saffranscashew”yoghurt” med marinerad frukt.

Bilderna som följer nedan visar bl.a. den vackra utomjordiska moroten i violett-orangea toner, spenat- & bönbröd med bovete, äppelraita med mynta, Råa Kaffe- & chokladpajer, en matberedare fylld med ingredienser till en avokadopesto samt majstortillas.

Livsuniversitets gård och byggnader. Jag älskar trappan i torpet, den är så gammal och sliten och vacker! De vackra ödlorna är målade i pigmenterad linolja. Och ladan är storslagen.

En bild från de vackra landskap som omger Livsuniversitetet. Nejden är full av fornlämningar och gravar från Vikingatiden. Den här platsen var en havsvik på bronsåldern och under järnåldern brukades den bördiga jorden i dalgångarna.

vikinga gravar livsuniversitetet

Annons

En tanke på “Lek och Lär

  1. Jag är så tacksam. Mitt hjärta applåderar fortfarande. Du öppnade mina ögon lite till. Din mat så god. Din sång så skön. Din långa fläta på golvet nedanför sängen där du sov.
    Vi ses förhoppningsvis snart igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s