Hej och varmt välkomna till premiären för Torpet Solvilda!

Hej och varmt välkomna till premiären för TImageorpet Solvilda!

Efter många år av naturlig livsföring,  en väldigt fin artikel i PT (läs här) om vår giftfria renovering och vårt leverne i Lillpite samt andra inspirerande reportage bestämde vi oss för att skapa den här sidan som ett gensvar till all den fina respons vi får från människor. Vi märker att det finns ett stort behov av kunskap och inspiration kring ”naturligt leverne”; innefattande bl.a giftfri renovering, återbruk av material, naturlig föda och kunskap kring odling och växter.

Om du har en längtan efter lust, skönhet och välmående samt att bli inspirerad av lustfylld RENovering, vill påminna dig själv om det överflöd av vild och odlad mat och medicin som finns utanför dörren samt berika din matglädje med utsökta smaksensationer, enkelt tillreda i köket, – kan du här se och läsa vad som händer på torpet, i trädgården och i köket på Solvilda.

Hos oss är naturen vår självklara hemvist och största läromästare. Här utforskar vi våra passioner och delar med oss av kunskap och erfarenheter som värmer våra hjärtan. Vår vision med den här sidan är att öppna upp vårt hem och leverne och dela med oss av detta.
TORPET kan du följa alla möjligheter och det roliga med att skapa din egen hemvist med återbruk och giftfria material, präglad av din karaktär och lust. I TRÄDGÅRDEN är naturen vår främsta mentor och våra observationer leder till sinnliga system för odlarglädjen (permakultur). Följ skörden av örter, blommor, grönsaker, bär och frukter och hur dessa vackra, smakrika och vilda råvaror förvandlas till utsökta gourméer i KÖKET och utgör grunden för en hälsosam, energirik och strålande livsstil för kropp, sinne och själ.

Vår förhoppning är att vår kunskap når fram på ett enkelt och inspirerande sätt.
Vi postar inlägg kontinuerligt mellan hammarslagen, bastubaden, spad- och vedhuggartagen.

Har du funderingar? Välkommen att kontakta oss med alla dina frågor!
torpetsolvilda@gmail.com

Varmaste solhälsningar Angelina & Robert, Lillpite, Norrbotten

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s